AKTUELNO

Jeziva scena u Malom Orašju, na mestu gde je Uroš Blažić ubio pet osoba i teško ranio sedam!

Na mestu stravičnog zločina mogu se videti krvave gaze, lekarske makaze, upaljene sveće i mnoštvo cevća, venaca...

Do juče je policija čuvala mesto ubistva i dozvoljavala je samo porodicama i rodbini da priđu i ostave vence, cveće ili da upale sveću. Sada kada se par kilometara dalje traje sahrana na mestu gde je Uroš ubio petroro i raniop sedmoro vlada sablasna tišina.

Foto: Informer.rs/Milan Stojadinović

Podsetimo, krvava drama započela je u Malom Orašju, gde se grupa mladih u četvrtak uveče okupila oko logorske vatre u blizini fudbalskog terena. Želeli su ranije da obeleže Đurđevdanski uranak pošto su od petka do nedelje proglašeni Dani žalosti zbog masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, i to ih je koštalo života.

Uroš je oko 22.30 prišao svojim "mercedesom" i viknuo im: "Lezite, sad ću da vas pobijem". Neko od mladića iz grupe pokušao je to da okrene na šalu, pa je Uroša čak pozvao da im se pridruži na piću, ali ovaj je uperio automatsku pušku u njih i zasuo ih mecima - kazao je izvor.

U seriji rafala nastradali su Marko Mitrović (18), zatim Lazar Milovanović (20) i njegov rođak Aleksandar Milovanović (18), kao i Nemanja Stevanović (21) i mali Nikola M. (15).

Autor: