AKTUELNO

Suđenje kriminalnoj grupi Veljka Belivuk i Marka Miljkovića optuženoj za sedam ubistava, otmice, silovanje, trgovinu drogom i oružjem nastavlja se danas u Specijalnom sudu u Beogradu.

Pred sudom bi danas pitanja ocu ubijenog Lazara Vukićevića, Miloradu, trebalo da nastavi da postavlja Miljković, a potom bi trebalo da svedoče sestra i supruga ubijenog Pink pantera Milana Ljepoje.

Tako je u sud danas došla i supruga ubijenog Ljepoje, Slavica.

Podsetimo, Slavica Ljepoja je ranije ispričala da je petog dana posle njegovog nestanka obavestila njegovu sestru Milenu da je otišao da kupi blindirani auto, ali da mu se izgubio svaki trag.

Slavica (13. decembar 2020. godine, oko devet ujutru): Tvoj brat je nestao.

Milena: Šta znači nestao?

Slavica: Nestao je 9. decembra.

Milena: On je nestao 9. decembra, a ti mi javljaš u nedelju? Sve ovo vreme ćutiš. Da li je ponovo počeo da se drogira?

Slavica: Ne, pogotovo jer je primio vakcinu.

Milena: Što nisi odmah prijavila nestanak?

Slavica: Ti znaš da se tvoj brat nije bavio berbom malina.

Posle toga, sestra pokušava da sazna bilo šta i počinje da ga traži. Njen brat je celog života imao nadimak Mance, dok se po ulici pričalo da je imao kriptovani nadimak Zvonce.

Milena je iz viđenja poznavala Marka Andrića zvanog Kuzman, za koga se sumnja da je tipovao Ljepoju. Kuzman je ranije bio blizak sa navijačkom grupom okupljenom oko braće Vavić, pa je prešao kod Belivuka, a Milena ga je upoznala dok je sa njegovom verenicom šetala pse.

Autor: