AKTUELNO

Osumnjičeni se tokom neuropsihijatrijskog veštačenja osvrnuo i na svoje ukućane, a sa posebnom pažnjom govorio je o svojoj majci

Tokom posete psihijatara veštaka Zoranu Marjanoviću (39), osumnjičenom da je 2. aprila 2016. u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), Zoran je u razgovoru pomenuo i svoju majku Zoricu, nezvanično saznaje „Alo!”.

Naš izvor upućen u slučaj kaže da se Zoran tokom neuropsihijatrijskog veštačenja u Centralnom zatvoru navodno osvrnuo i na svoje ukućane, a da je sa posebnom pažnjom govorio o svojoj majci, koja važi za najmisteriozniju ličnost u toj porodici.

- Odgovarajući na pitanja stručnjaka, osumnjičeni je pominjao i članove svoje porodice, što nije neuobičajeno, pošto su pokojna Jelena i on živeli u kući sa Zoranovim roditeljima, bratom i Zoranovim sinom iz prvog braka. Bilo je neminovno da i njih pomene, a ispitivači su posebnu pažnju obratili na to kako je Zoran govorio o svojoj majci Zorici.

Na osnovu njegovih odgovora i gestikulacije, ali i emocija koje je ispoljavao tokom veštečanja, moglo se zaključiti da on sa majkom ima poseban odnos i da je ona ključna figura u porodici, te da je imala uticaj na njegov život kako pre braka, tako i tokom braka sa Jelenom - objašnjava naš sagovornik i dodaje da je vrlo čudno to što Zorica nijednom nije posetila sina u zatvoru, imajući u vidu njihov prisan odnos.

- Zoran se u zatvoru nalazi bezmalo četiri meseca i vrlo je čudno što ga majka nijednom nije posetila. Poznato je da njega, osim advokata, redovno obilaze otac Vladimir i brat Miloš. Čak mu je i maloletna ćerka bila u poseti, ali ne i majka. Zašto je tako, znaju samo oni. Postoje neke indicije da Zorica izbegava da ode u posetu sinu kako mu ne bi poremetila mir. Naime, Zorica navodno ima neke moći i auru, pa se plaši da bi svojim prisustvom mogla na neki način da naškodi Zoranu - objašnjava naš izvor.

Podsetimo, kako je za „Alo!” ranije objasnio profesor Radomir Čolaković, psiholog, Zorana može slomiti susret sa majkom, pa je moguće da zbog toga i izbegavaju da se vide.

- Majka je u porodici Marjanović glavni manipulator. Ona se zato i bavila lečenjem ljudi, jer je najlakše manipulisati osobama koje imaju veliku muku. Zoranova majka je imala ogromnu ulogu u porodici jer je mnogo zarađivala, što joj je davalo još veću slobodu i moć u porodičnoj hijerarhiji - objasnio je ranije psiholog Čolaković za naš list.

On je napomenuo da Zorica zato i ne dolazi u zatvor da vidi sina „jer bi on poklekao, što ne bi bilo dobro ni za koga od Marjanovića”.

#Razgovor

#Zoran Marjanović

'