AKTUELNO

U sudaru dva automobila na ulazu u Vlasotince noćas su povređene četiri mlade osobe koje su, posle intervencije ekipe Hitne pomoći, prevezene u urgentni centar Opšte bolnice Leskovac, a dvoje kasnije u KC Niš.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila oko 3 i 30 sati, učestvovali su vozači "golfa" i "seat ibice", a sudarili su na raskrsnici regionalnog puta Leskovac-Vlasotince i puta koji vodi prema Grdelici. Povređeni su putnici iz oba automobila. Dvoje je sa težim povredama upućeno je na dalje lečenje, a dvoje otpušteno kućama, piše JuGmedia.

- Mladić S. V. (18) iz Vlasotinca je zadobio nagnječenje glave u blizini oka, zatim, grudnog koša, šake i podlatkice, pa je upućen na Oftalmologiju u Nišu, a u Niš je upućena i maloletnica od 17 godina iz Vlasotinca zbog kontuzje glave i rane na glavi iznad oka. I. L. (18) iz Crnatova imao je povrede na glavi i šaci i on je posle ukazane pomoći otpušten kući, kao i ženska osoba M. M. (22) iz Orašja sa povredom desne nadlaktice - objašnjava direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

Očevici kažu da je reč o "stravičnom sudaru" i da se od siline udarca jedan automobil odbio, udario i srušio banderu pored puta.