AKTUELNO

Ivana Krivokapić ubijena je u stanu na Zvezdari pre više od godinu dana. Glavni osumnjičeni za ubistvo je i dalje na slobodi i niko ne može da mu uđe u trag. Za to vreme, porodica ne može da se pomiri sa gubitkom i osećajem da Ivaninog ubicu nije stigla pravda.

Ivanin otac Slobodan redovno se obraća svojoj ćerki i objavljuje njene fotografije na društvenim mrežama. Njegove poruke pune su bola.

"Vratićeš se ti... Vratićeš se kroz snove, kroz sećanja. Sećanja nikad ne kasne, ona uvek stižu na vreme. I znam da sanjaš. Sanjaj i dalje. A ja? Ja ću čekati trenutak kada ćemo se opet sresti, golubice moja mila...", napisao je Ivanin otac i pored fotografije svoje ćerke objavio i sliku belog goluba, opisujući da se oseća slomljeno.

Ivanin otac redovno upućuje bolne reči svojoj mezimici koja je 24. decembra pronađena mrtva u stanu na Zvezdari, dok su vrata stana bila zaključana unutra. Jetmir Gočar za to vreme uspešno izmiče policiji, a sumnja se da je promenio identitet, nabavio lažna dokumenta i da se krije u inostrantstvu.

On se sumnjiči da je Ivanu ugušio, a da je potom izašao iz njenog stana, zaključao vrata i odneo ključ.

I pre nego što je Jetmir postao glavni osumnjičeni, bilo je jasno da je Ivana poznavala ubicu i da ga je pustila u svoj stan. U noći kada je ubijena, iz njenog stana se, prema svedočenju komšija, čula svađa. Krunski dokaz protiv Jetmira otkrila je analiza DNK materijala pronađenog ispod Ivaninih noktiju, koji se tu, kako se sumnja, našao dok je pokušavala da se odbrani od napadača.