AKTUELNO

N.D. (45) otac iz okoline Novog Pazara koji je godinama seksualno zlostavljao svoju ćerku (13) otkriven nakon što je policija u akciji Armagedon krajem decembra prošle godine uhapsila više pedofila i u njihovim kompijuterima pronašla užasne fotografije i snimke, koje im je on prodao.

Otac iz pakla je otkriven u nastavku akcije Armagedon, naime nakon što su 27. decembra pohapšeni pedofili u šest gradova u Srbiji, a onda su račuanri koji su tom prlikom zaplenjeni detaljno pregledani.

Policija je veštačila kompijutere i utvrđivala IP adrese sa kojih su pedofilski fotografije i snimci prosleđeni i tako je utvrđeno da su pojedine fotografije prosleđene iz Srbije.

Na ogavnim fotografijama vidi se užasno zlostavljanje devojčice koja oralno zadovoljava starijeg muškarca.

Foto: Facebook.com

Istragom je utvrđeno da su to snimci koje je napravio N.D. iz okoline Novog Pazara i da je on godinama seksualno zlostavljao ćerku koja sada ima 13 godina.

On je u više navarat snimao svoj seksualni odnos sa ćerkom, a onda te fotografije i snimke preko društvenih mreža prosleđivao i kako se ispostavilo prodavao pedofilima za samo 10 dolara.

Otac iz pakla uhapšen je u zajedničkoj akciji beogradske kriminalističke policije i policije iz Novog Pazara i on se nalazi u pritvoru u Beogradu.

Podsetimo, muškarac N. D. (45) uhapšen je zbog sumnje da je svoju maloletnu ćerku primoravao na polne odnose. Prema saznanjima iz MUP-a Srbije, sumnja se da je svoju ćerku primoravao na seksualni odnos još od šeste godine.

Do ovog saznanja došli su pripadnici sektora za visokotehnološki kriminal u Beogradu, jer se radi i licu koji je pre nekoliko godina osuđen za primamljivanje maloletenih devojčica.