AKTUELNO

U Osnovnom sudu u Rumi Miljanu Vidoviću poznatijem kao Hofman počelo je suđenje za krivično delo zlostavljanje i mučenje. Vidović je izneo svoju odbranu pred sudskim većem i negirao krivicu.

Bokser je istakao da je sve bila šala i skeč, ali i da je objavljeni snimak isečen, pa prikazuje samo ono što njemu ne odgovara.

- Ovaj snimak što je objavljen prikazuje samo ono što meni ne odgovara, nema onog što je bilo pre i posle toga. Oštećenog ni jednom radnjom na snimku nisam ugrozio - rekao je Miljan Hofman.

Advokat Miljana Vidovića, Branislav Stanišić oglasio se za Pink.

Foto: drustvene mreze

- Miljan je izneo odbranu i do detalja objasnio sve okolnosti koje se dovode u vezu sa spornim događajem i detaljno objasnio kako funkcioniše pravljenje video skečeva koji se zbog gledanosti koriste za prodaju reklamnog prostora - naveo je Stanišić i dodao:

U daljem toku postupka sud će da ceni zakonitost dokaza koje je priložilo tužilaštvo i doneće odluku o eventualnom izdvajanju iz spisa nekih od njih. Glavni pretres se nastavlja za dve nedelje i tada će biti moguće da govorimo o više detalja vezanih za ovaj postupak.

Svi branioci su kao procesni predlog izneli da bi trebalo ukinuti pritvor okr. Miljanu Vidoviću koji već ulazi u četvrti mesec u smislu nalaženja u pritvoru, ali tužilaštvo se protivilo tom predlogu odbrane i o tome će odluku doneti krivično vanraspravno veće suda.

Do tada okrivljeni ostaje u pritvoru.

Autor: Antonela Jelić