AKTUELNO

Osumnjičeni za ubistvo Nusreta Destnovića (28) iz Tutina, uhapšen je po međunarodnoj poternici u Austriji.

Po pitanju hapšenja osumnjičenog za ubistvo mladića, policija se još nije oglašavala. Ipak, porodica ovog mladića tvrdi da su do njih stigle proverene informacije, kao i da se sada osećaju lakše.

- Pronašli smo bar neki mir. Malo je lakše. Hvala Alahu - rekao je izvor blizak porodici.

Podsetimo, glavni osumnjičeni u ovom slučaju bio je S.A.Z, za kojim je raspisana međunarodna poternica. Odmah nakon pronalaska Nusretovog tela uhapšene su još dve osobe: E.Dž. (19) iz Sjenice, osumnjičen za neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela, i E.H. (40) iz Novog Pazara, osumnjičen za pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela. Pored njih, uhapšena je i R.H. (27), bivša supruga S.A.Z, za koju se sumnja da se pred ubistvo viđala sa Nusretom, te da ga je ujedno i namamila kobne večeri.

Foto: DRUŠTVENE MREŽE/Privatna arhiva

S. A. Z. se sumnjiči da je, uz pomoć E.Dž., 8. februara naneo smrtne povrede Destanoviću oštrim predmetom, a zatim njegovo telo sakrio u bunar. Kako je Telegraf.rs nezvanično saznao od rođake ubijenog mladića, Nusret je bio pretučen i naneto mu je čak 22 uboda po telu. Njegovo telo umotano je u ćebe i bačeno u bunar.

"Viđala se u isto vreme sa Nusretom i ubicom da bi ih pravila ljubomornim" Porodica ubijenog Nusreta sumnja da je R.H. igrala dvostruko, te je Nusretu davala lažnu nadu, dok se sve vreme viđala sa svojim bivšim suprugom S.Z.A. U porukama do kojih je Telegraf došao vide se pretnje koji je osumnjičeni za ubistvo slao R.H. pre nego što je Nusretovo telo pronađeno. - Ona je Nusretu davala lažnu nadu, da ga voli i da će se venčati. Ipak, sve vreme se viđala sa osumnjičenim za ubistvo, mislila je da će se pomiriti. Igrala je dvostruko. S.Z.A. je bio ljubomoran i onda je došlo do ovoga - navodi Nusretova rođaka za Telegraf.rs.