AKTUELNO

Jedan od osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, Dejan Dragijević (50) koji je bio za volanom smrtonosne "fiat pande", na društvenim mrežama objavljivao bizarne fotografije, a vezane uglavnom za akohol!

- Njegov nalog na društvenoj mreži Instagram pun je objava u vezi sa alkoholom i pijanstvima i objava gde se zahvaljuje svojim pratiocima na tome što su mu "prijatelji" i što označavaju da im je sviđaju njegove objave - kaže izvor i dodaje:

- Na profilu ima samo jednu fotografiju na kojoj je on, a iznad koje je napisao: "Zahvaljujem se svima i onima što se sa mnom druže, a i onima što povremeno svrate. Hvala za svaki lajk".

Foto: Privatna arhiva

Dragijević iz sela Zlot je, da podsetimo, sa kolegom Srđanom Jankovićem (50), kako se sumnja, Danku prvo udario službenim vozilom JKP Vodovoda, a onda su je stavili u zadnji deo automobila na alat koji se tamo nalazio i bacio na deponiju.

Radoslav, otac Dejana Dragijevića, kaže da je iznenađen zbog svega što je snašlo njegovu porodicu.

Foto: MUP Srbije

Kako saznajemo, jutros je policija pokucala ponovo na njihova vrata kada su na ispitivanje odveli i njegovog drugog sina, Dalibora, sa kojim smo mi, podsetimo, juče razgovarali kada nam je čovek potvrdio da iza svega stoji, između ostalog, i njegov brat.

- Ja ne znam šta više da kažem, potpuno sam iznenađen šta nas je ovo snašlo. Pritom ja sam srčani bolesnik, Hitna pomoć je dolazila da pomogne meni i supruzi, a jutros su mi odveli i drugog sina kako bi ga ispitali. Mi sada ništa ne znamo još, ako je kriv, onda i treba da odgovara, policija neka radi svoj posao, ja ništa ne znam - rekao je otac osumnjičenog Dejana i dodao da uopšte ne može da se seti zbog celokupnog stresa koji proživljava, kada su mu uopšte uhapsili sina.

Foto: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE

- Ne mogu da se setim kog dana su ga odveli, mi smo lošeg zdravstvenog stanja, nisam pri sebi baš, znam da je policija dolazila na imanje, ali ovde ništa nisu našli. A nisam mogao da znam da se nešto čudno dešava sa Dejanom, nismo nešto pričali ovih dana, ode samo na posao i vrati se i nisam primetio da se drugačije ponašao - ispričao je Radoslav nakon čega nam je rekao i da je Dejan imao zdravstvenih problema, odnosno, kako kaže, prošle godine u ovo vreme doživeo je infarkt.

Foto: PRINTSCREEN DRUŠTVENE MREŽE