AKTUELNO

Komšinica Dejana Dragijevića, jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora, u šoku je zbog onoga što je uradio njen komšija. Kako priča, ne oseća se dobro i bole je duša i srce.

- Boli me duša, srce me boli, ne mogu danima da spavam. Sad čujem od vas da je i otac uhapšen. Ja ne mogu više ovde - rekla je za "Blic" uznemirena komšinica.

- Znala sam ih na "dobar dan", nismo bili neki prijatelji. Ako je to istina, da im se sudi svima, anđela su ubili. Pogledajte svuda, molim vas, nađite to dete, vratite ga majci - dodala je.

Podsetimo, za ubistvo Danke Ilić (2) osumnjičeni su radnici "Vodovoda" Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni su priznali zločin, ali nisu otkrili tačnu lokaciju gde su bacili telo devojčice, a još uvek je misterija i kako je ona tačno ubijena.

Građani već dva dana pale sveće u centru BoraGrađani Bora i okoline već dva dana otkako su saznali da je devojčica Danka Ilić ubijena svakodnevno dolaze ispred Doma kulture u Boru i pale sveće, ostavljaju cveće, plišane igračke i balone kako bi izrazili tugu zbog jezivog ubistva koje je potreslo celu Srbiju.

Jedan od njih koji je želeo da oda poslednju počast Danki Ilić (2) je i Goran Prvulović, biciklistički maratonac iz Zaječara.

Na scene ispred platoa ispred Doma kulture ovih dana niko nije mogao da ostane ravnodušan. Građani su ostavili bele i crvene ruže, plišane igračke, mede, jednoroge i barbike.