AKTUELNO

Potraga za telom se nastavlja i danas, a fokus je sada na Lazarevoj pećini i Zlotskoj reci, udaljenim nešto više od tri kilometra od mesta gde je osumnjičeni Dejan Dragijević živeo. On je, po priznanju, udavio malu Danku Ilić, nakon što je Srđan Janković udario automobilom.

Osim deponije na Starobanjskom putu, koja je pretražena, proverava se još jedna deponija na ulazu u Zlot, ali sa druge strane. Čekaju se ekipe koje će pretražiti đubrište i reku.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno sprovode detaljnu pretragu terena na teritoriji grada Bora u potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić, za čije se teško ubistvo sumnjiče S. J. (1974) i D. D. (1974), obojica iz Bora, a koji su uhapšeni 4. aprila ove godine.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Više desetina pripadnika policije Ministarstva unutrašnjih poslova, uz korišćenje najsavremenije opreme, trenutno pretražuje Lazarevu pećinu koja se nalazi oko tri kilometara od sela Zlot, u kom živi osumnjičeni D. D., Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke u potrazi za telom deteta koje je, kako se sumnja, on drugog dana nakon izvršenog krivičnog dela premestio sa deponije u okolini Banjskog Polja, saopštio je MUP.

Foto: Privatna arhiva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodiće opsežnu pretragu teritorije grada Bora u cilju pronalaska tela devojčice i utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je nastradala, navedeno je u saopštenju. Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici MUP-a su u četvrtak, nakon opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsili J. S. i D. D., zbog sumnje da su ubili devojčicu.