AKTUELNO

Brat osumnjičenog Dejana, D. D., koji je preminuo u pritvoru biće danas sahranjen.

Policija već 16. dan radi na rasvetljavanju slučaja ubistva devojčice Danke Ilić (2), koja je nestala 26. marta i koja je, kako se veruje, istog dana i ubijena.

Policija je zbog ovog zločina uhapsila dvojicu osumnjičenih - Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, kojima je prošle sedmice određen i protvor do 30 dana. U petak 5. aprila privedeni su i D. D. i R. D., brat i otac osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju.

Brat osumnjičenog Dejana, D. D., koji je preminuo u pritvoru biće danas sahranjen.

Iako telo jeste jedan od ključnih dokaza ubistva, policija zasad ima barem pet dokaza koji bi Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića, koji su osumnjičeni za ubistvo devojčice, mogli da odvedu na doživotnu robiju.

Činjenice koje su do sada poznate:

Policija već danima češlja selo Zlot u potrazi za telom Danke

Jedan od osumnjičenih priznao zločin

Ocu osumnjičenog za ubistvo određen pritvor do 30 dana

Direktor borskog Vodovoda podneo ostavku

U nedelju je stigla informacija da je D. D. preminuo u pritvoru.

Najavljena trodnevna žalost zbog ubistva Danke

Policija je prethodnih dana osim sela Zlot i Luka, pretraživala i Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke

Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, biće sahranjen danas na groblju u selu Zlot. Dalibor je, kao i njihov otac Radoslav, uhapšen zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije telo devojčice. U policiji je, navodno, priznao zločin, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji preminuo od srčanog udara.

Dalibor je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premesti telo devojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji bora.

Autor: