AKTUELNO

Danijel je to radio mnogo puta, i meni i još jednom dečaku. Njemu je pretio, a ja sam ćutao i trpeo, kaže N. Š. Pedofil u policiji priznao da je silovao oba dečaka.

Komšija Danijel me je silovao više od godinu dana. Mnogo puta je to radio i meni i još jednom dečaku iz susednog sela. Njemu je pretio, a ja sam ćutao i trpeo. Bojao sam se, priča mali N. Š. (9) iz jednog sela kod Kladova, kog je zverski seksualno zlostavljao Danijel S. (35) iz istog mesta.

Hteo da ga ubije

Neverovatnim spletom okolnosti Danijel je uhapšen u ponedeljak zbog sumnje da je silovao drugog dečaka, 13-godišnjeg N. S. iz susednog sela! U policiji je to priznao, briznuo je u plač, pa je tek onda otkrio da je zlostavljao i devetogodišnjeg N. Š. iz komšiluka!

Ovaj mališan, koji pohađa treći razred osnovne škole, kazao je da ga je Danijel vodio na zabačena mesta uz Dunav i u jedan šumarak.

- Vodio me je na Bogaze i u Turski rit. Znao sam da je vodio tamo i tog drugog dečaka. Njemu je i pretio.... Meni je samo rekao da ćutim... Mnogo puta mi je to radio. Mnogo, ali sam ćutao... I još se bojim... Plašim se kada prolazim pored njegove kuće. Plašim se i Danijelove majke Jovanke - priča ovaj dečak, gledajući u zemlju.

Njegov otac Dejan Š. kazao nam je da ništa sumnjivo u ponašanju svog sina nije primetio i umalo se onesvestio kad je od policajaca čuo šta je Danijel radio njegovom sinu.

- U ponedeljak uveče inspektori su došli kod nas i odvezli nas u stanicu. Kada im je moj sin ispričao šta mu je ovaj radio, zanemeo sam od šoka! Danijel je svašta radio mom sinu... To je trajalo godinu dana, a ja ništa nisam primetio, to ne mogu da shvatim! Išao sam i kod učiteljice, pitao je da li je možda nešto primetila, ali je i ona bila šokirana - navodi Dejan.

U policiji su mu rekli i da Danijel nije terao njegovog sina samo na oralni seks već ga je i analno silovao!

Ljubavne poruke

- Odmah smo otišli na pregled kod lekara, ali mom sinu nisu otkrivene nikakve povrede jer je prošlo dosta vremena. Dete mi je upropastio! - očajan je otac.

On priznaje da je u prvi mah bio spreman i da ubije Danijela, ali sada se malo smirio:

- Teško mi je... Mom detetu tako nešto da radi... Ma bilo kom detetu. On je... Ne znam šta da kažem za njega!

Inače, za stravično zlostavljanje saznalo se tek kad je drugi zlostavljani dečak sve ispričao svojim rođacima.

Naime, trinaestogodišnji N. S. je nedavno sa majkom Rumunkom, nakon očeve smrti, otišao u Rumuniju, a tamo ga je tetka uhvatila kako puši cigarete. Počela je da ga grdi, pitala ga je kad je i zašto počeo da puši, a mališan je briznuo u plač i priznao joj da je propušio kad je jedan čovek u Srbiji počeo da ga tera na seks!

Rođaci su mu odmah pregledali mobilni telefon, u kom su našli Danijelove ljubavne poruke, u kojima poručuje dečaku da mu se mnogo sviđa i da ga voli!?!

Rođaci su potom sa N. S. otišli u Kladovo, u policiju, gde su prijavili ceo slučaj, i Danijel je uhapšen.

#Kladovo

#Silovanje

'