AKTUELNO

Lider SDS-a, Boris Tadić, nastavlja da se podsmeva narodu i pravi "aviončiće".

Nakon skandala sinoć u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, Boris Tadić nastavlja da pravi cirkus iako ga je lider SPS-a, Ivica Dačić, podsetio da je njegovo vreme prošlo.

On je danas objavio post sa slikom aviona od papira i apelovao na ljude da glasaju "Ajmo ljudi, da konačno odlete" aludirajući na SNS, iako dobro zna da narod veruje predsedniku Aleksandru Vučiću i ne želi na vlast one koji su uništavali vojsku, infrastrukturu i koji su ga godinama pljačkali.

Zanimljivo je i to da je njegovu objavu među prvima lajkovala poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon, koja je poznata po svojoj podršci opoziciji i mešanju u unutrašnje stvari Srbije.

Podsećamo, sinoć je, u emisiji "Hit Tvit" na televiziji Pink, Boris Tadić eksplodirao nakon što mu je predočeno da je prosečna plata skoro duplo veća nego za vreme njegove vladavine.

Foto: Twitter.com/Boris Tadić

Lider SDS-a je tada uzeo papir sa podacima i od njega napravio "aviončić".

- Evo, napravio sam aviončić od ovih podataka - rekao je Boris Tadić nakon što su mu predstavljene činjenice koje pokazuju da je danas prosečna plata duplo veća nego u vreme dok je on bio na vlast.

- Na ovom parčetu papira od kojeg je bivši predsednik Srbije napravio aviončić je sudbina tačno 392.156 ljudi koji su ostali bez posla dok ste vi bili na vlast - ukazala je premijerka Ana Brnabić.