AKTUELNO

Lista Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije "Za domaćinsku Jagodinu" koja će se na lokalnim izborima u Jagodini 02. juna naći pod rednim brojem 1, započela je danas svoju predizbornu kampanju obilaskom sela Belica, Šantarovac i Bunar.

Kao i u proteklih 20 godina, u neposrednom razgovoru i druženju sa meštanima predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma je podsetio meštane ovih sela šta je sve ova koalicija uradila za njih od kako je na čelu Jagodine.

Foto: privatna arhiva

"U kampanji pred izbore 17. decembra prošle godine obilazili su vas mnogi samozvani lideri a ja vas pitam da li vas je iko od njih obišao od tada do danas sem naše koalicije. Naravno da nije. Mi smo vaš servis, servis svih građana Jagodine i Srbije. Ovo su lokalni izbori i u prethodnih 20 godina uvek kada ste imali problem dolazili ste kod nas" rekao je Marković.

Foto: privatna arhiva

"Mi smo prvi predali listu pod rednim brojem 1. A znate da se u sportu pod rednim brojem 1 nalaze najbolji. Mi imamo najbolji tim za Jagodinu koji broji više od 100 ljudi. Svi su uspešni u svom poslu i svi imaju u proseku 25 godina radnog staža" rekao je predsednik Jedinstvene Srbije.

U selu Belica razvilo se i narodno kolo koje je poveo 91- godišnji Milosav Miša Milenković i Dragan Marković Palma. Kolo su ukrasile sve generacije od najmlađih do najstarijih.
U selu Bunaru se završila današnja kampanja, koja po svojoj neposrednosti, direktnom kontaktu i druženju sa građanima jeste zaštitni znak Dragana Markovića Palme.