AKTUELNO

Gostujući u emisiji TV Prva predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik skupštine grada Jagodina, na pitanje šta je recept za lokalne izbore rekao je da je jedini recept da imate konkretna dela iza sebe.

Moj program je da budžet troše građani, a ne političari. Na našoj listi su svi zaposleni i uspešni na poslu. 

"Ne može neko očekivati da bude na listi neke političke partije da bi nakon izbora dobio posao u nekom javnom preduzeću ili neku plaćenu funkciju. Kod nas u Jagodini članovi Gradskog veća ne primaju plate, odbornici ne primaju dnevnice. Na taj način mi štedimo budžet i ta sredstva preusmeravamo ka građanima. Zato građani Jagodine imaju besplatan prevoz, na taj način šaljemo decu koja idu u četvrti razred osnovne škole i završne razrede srednjih škola besplatno na more, tako obezbeđujemo primanja za porodilje i trudnice koje ne rade nigde kao i sredstva za socijalno ugrožene kategorije", rekao je Marković.

On je istakao da su njega građani Jagodine priznali 2004. godine i da punih 16 godina vodi taj grad.

Foto: Pink.rs

"Prvi u Srbiji smo predali listu za lokalne izbore jer su građani sami došli da daju potpis podrške našoj listi koja se zove Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije - Aleksandar Vučić - Srpska napredna stranka. Ja to želim da prenesem na sve gradove u Srbiji", izjavio je Marković.

Na pitanje zašto pomoć najsiromašnojima deli pred kamerama Marković je odgovorio:

"Hoću da to bude transparentno , da građani vide gde trošimo pare, a ne u sobče -krišom!" 

Na kraju gostovanja predsednik Marković je zaključio da će Jedinstvena Srbija u 20 gradova u Srbiji izaći samostalno a u ostalim mestima u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije.

#Dragan Marković Palma

#Izbori

#Izbori2020

#Jagodina

'