AKTUELNO

Kandidatkinja za narodnu poslanicu na listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu" Marijana Krajnović izjavila je danas da će se Srpska napredna stranka boriti da Srbija ostane stabilna zemlja u kojoj će mladi moći bezbrižno da planiraju svoju budućnost.

Krajnović je istakla da je zahvalna na prilici da predstavlja Srpsku naprednu stranku čiji je član već 11 godina, navodeći da listu čine mladi i uspešni ljudi, ali i oni sa iskustvom.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

"Na našoj listi Aleksandar Vučić - Za našu decu ima mnogo mladih lica, i to je jedna nova energija. Reč je o visokoobrazovanim mladim ljudima. Čak 41 osoba sa Akademije mladih lidera je na listi, 40 odsto čine žene, a svi zajedno smo posvećeni da se borimo za bolju budućnost građana Srbije", poručila je Krajnović.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Ona je kazala da je Srpska napredna stranka mnogo toga uradila za zemlju, navodeći da su izgrađene bolnice, škole, putevi, povećane su plate i penzije koje i dalje kontinuirano rastu. Danas je, kaže, prosečna plata 515 evra, a cilj je da do 2025.godine ona dostigne iznos od 900 evra.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

"U projekat Srbija 2020-2025 je uloženo 14 milijardi evra. Meni kao mladoj osobi je važno to što je 600 miliona evra odvojeno za investiranje u obrazovanje mladih i digitalizaciju, a 700 miliona evra je uloženo u izgradnju stanova za mlade bračne parove i za povećanje nataliteta", naglasila je Krajnović.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

#Marijana Krajnović

#SNS

#“Aleksandar Vučić – Za našu decu”

'