AKTUELNO

šok!

U toku su nominacije. Naredni koji bira između Ane Jovanović i Mensura Ajdarpašića bio je Marko Janjušević Janjuš:

Dosta se pričalo o nominacijama, ja ću komentarisati lični odnos. Sa Anom imam top odnos, ona je super prema meni, baš je dobra, ne zanimaju me njeni odnosi, ona je super sa mnom - rekao je Janjuš.
Sa druge strane Mensur i ja smo se posvađali, malo smo se iznapu*avali, a sada smo ok. Njemu je Stefan jedina osoba koja mu je bitna, i veoma mi je drago kada me pohvali. On meni ne smeta uopšte, mislim da nemamo zle namere jedan prema drugom. Znam da se Mensur neće ljutiti, pa ću nominoati njega - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Umesto da komentarišemo njih dvoje, mi komentarišemo sukob Mensura i Filipa. Sa obojicom ima odnos kratko i jasno. Ja sam sa Mensurom imao uvek dobre odnose, i u trojci je bilo tako. On i ja smo nakon toga imali žestoku svađu. On i ja imamo neslagajnja, on je umislio neprijatelja koji mu radi o glavi. On sebi radi loše stvari, ali ne vredi neće slušati. Ja mu mislim dobro, a ti ne radi neke stvari. Imaš dosta lepih i vrednih crta: Flegma si a on večeras nije kriv već ti. - rekoa je Mića
Njene stvari koje su loše kod Ana je to što je podvodljiva, drska jako. Ja joj se divim kako se postavila sa Tarkom u sukobu. Ja ću nominovati Mensura - rekoa je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.  

Autor: N.B.