AKTUELNO

Šok!

U toku su "Nominacije". Zadrugari biraju između Anđela Rankovića i Anđele Đuričić, voditelj Milan Milošević dao je reč Tanji Jovićević:

Foto: TV Pink Printscreen

Anđela poznajem iz prve sezone, tada nam je bio haos, sada je sve ovo drugačije. Družili smo se i šetali. Poklonio si mi pažnju i poverenje u startu i jako mi je drago. Postao si uspešan mlad čovek. Dugujem ti zahvalnost. Čestitam ti na putu koji ideš, drago mi je što si tamo gde jesi. Ponosna sam što sam ti drugar. Što se tiče Anđele, ja sam te nazvala crnogorskom princezom i dalje to mislim. I ja sam iz Crne Gore, ali sam odrasla skoro na kamenu. Slažem se da si obzirna, vodiš računa o sebi. Traume nas menjaju da znaš. Tvoj odnos sa Matejom je interesantan jer ste slični. Šaljem Anđela - izjasnio se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Sandiju Kojić:

Za nju ću da kažem da prelepo izgleda, pala mi je za oko, najlepša je u kući. Kulturna je i ima svoj stav, može da izdrži do kraja sama. Za njega isto, dobar je lik. Ja ću poslati Anđela - rekao je bivši porno glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao Dinu Dizdarević:

Anđelo je dobar momak, imam najbolje mišljenje o njemu. Devojke treba da se ugledaju na Anđelu. Šaljem Anđela - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je reč dao ovonedeljnom vođi Lepom Mići:

Namerno sam ih postavio u izolaciju, ovo o nama govori kakvi smo mi foliranti i lažovi. Ja sam video kod nje neko interesovanje kod njega, meni je to ličilo na nešto. Ne znam da li su pričali nešto u izolaciji, ali vidim da se tu ništa nije desilo. Kod Anđele je velika nervoza od kada je potrčko, kod Anđela nisam primetio. Ali ta nervoza je zbog Mateje bila. Što se tiče Anđela pokazao je agresivnost, svađu sa Borom, Duškom, Miljanom, Milanom. Pokazuje i emociju, ljubav, poštovanje. U Zadruzi jedan je radio sve da bi bio sa tom devojkom, pokazao je kako se voli. Žene nije nikada maltretirao niti vređao. U Zadruzi četiri je pokazao da ga ništa ne interesuje, a sada pokazuje dečka koji ima veliku inteligenciju... On tri puta meri, jednom seče... Šaljem Anđelu - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: N.V.