AKTUELNO

Crvena zvezda je uspela da dođe do pobede u gostima nad Galatasarajem od 100:83, ali uprkos tome trener Milan Tomić nije bio zadovoljan učinkom svojih igrača, najviše zbog defanzive.

Zvezda je već pre ovog meča obezbedila plasman u TOP 16 fazu, pa je i to možda uticalo na malo slabiji učinak u odbrani.

- U drugom poluvremenu smo igrali malo bolju odbranu. Nisam zadovoljan kako smo odigrali jer smo dozvolili 83 poena, a to je previše. Dobro, napad nam je bio dobar, ali je odbrana bila loša. Ako želimo da budemo dobri u TOP 16, moramo da igramo bolju odbranu. Izgubili smo neke utakmice, ali to je normalno za sve, posebno za naš tim koji je ove sezone dobio 10 novih igrača. Ali, naša igra je bila korektna sve vreme - rekao je Tomić.

Bili Beron je na ovom meču dao 20 poena, a imao je i fantastičan šut za tri poena. Gađao je vrhunskih 5/6 van linije 6,75.

- Ovo je definitivno dobra pobeda u gostima za nas. Dobro je da smo završili rundu pobedom. Trudićemo se da zadržimo ovo samopouzdanje. Imam sjajne saigrače koji me pronalaze. Uvek se trudim da igram tvrdo u odbrani i to mi daje samopouzdanje u napadu. Zabavno je igrao, posebno kada igramo s timskim zajedništvom, kada igramo dobru odbranu, dobru košarku - rekao je Beron posle utamice.

#KK Crvena zvezda

#KK Galatasaray

#Košarka

#Milan Tomić

'