AKTUELNO

Kraća kosa je ove sezone u trendu.

Različitim tipovima kose odgovaraju i različite frizure, tako da je potrebno da upamtite da, ako nešto lepo stoji vašoj drugarici, ne mora lepo da stoji i vama.

Bez obzira na to što vam se nešto dopada, ne mora da znači da će to i da vam odgovara.

Kako bi dobro izgledala, tanka kosa zahteva volumen, koji se ne postiže uvek lako. Zato je neophodno da frizuru odaberete pažljivo.

Što se tiče onih koje vam ne odgovaraju, to su svakako čuvena Rejčel frizura i šišanje na mnogo oštrih slojeva. Ovakve frizure, da bi dobro izgledale, zahtevaju gušću kosu.

Osim toga, tankoj kosi ne pristaju ni duga kosa, niti duga kosa sa tankim slojevima! Zato su naredne dve daleko bolje za vas.

Klasični bob

Tanka kosa u klasičnoj bob varijanti, izgledaće mnogo gušće. Ravno sečeni bob će kosu održavati zdravom i ostaviće utisak punoće.

Piksi frizura

Piksi frizura je šira sa strane, a ako je namestite lepo, vizuelno će izgledati i gušće. Hale Beri je nekada bila prepoznatljiva upravo po ovakvoj frizuri.

Odluka o drastičnom skraćivanju kose možda deluje previše dramatično, ali imajte u vidu da su ove jesenje sezone kratke frizure potpuni pogodak, dok duga kosa polako silazi sa trona. Možda će vam prijati promena.

Autor: