AKTUELNO

Brzo i efikasno do lepšeg tena.

Tokom zimskih, hladnih i vetrovitih dana naša koža je izložena raznim negativnim vremenskim uticajima, koji mogu dovesti do njenog isušivanja, ljuspanja, pucanja i iritacije. To su razlozi zbog kojih je u zimskom periodu neophodna dodatna i pravilna nega kože kako bismo je održali vlažnom, mekom i glatkom.

Zimi se rade tretmani koji uklanjaju posledice raznih štetnih delovanja, unutrašnjih i spoljašnjih faktora, tokom proteklih godišnjih doba. Ovi profesionalni piling tretmani čiste kožu, odstranjuju odumrle ćelije, revitalizuju je i regenerišu. Već nakon nekoliko tretmana koža je znatno čistija, svežija i zategnutija.

Fitopiling je jedna od najboljih piling procedura sa snažnim biološkim delovanjem. To je biljni piling sa morskim i rečnim algama. Sastojci fitopilinga su prirodni, biološki aktivni, vrlo efikasni i bezbedni. Fitopiling izaziva ljuštenje površinskog sloja kože, aktivno utiče i ubrzava potkožni metabolizam, čineći da koža postane čistija, glatkija i svežija, a proširene pore manje vidljive.

- Zbog svog antiseptičkog i dubokog dejstva, fitopiling daje odlične rezultate u tretmanima nečiste i aknozne kože. Rešava sve probleme, nastale zbog prekomernog lučenja lojnih žlezda: nečista i masna koža, miteseri, akne i proširene pore. Već posle nekoliko tretmana fitopilingom akne nestaju i koža je čistija, ten ujednačeniji. Fitopilingom se takođe mogu ublažiti i druge nepravilnosti na koži lica: hiperpigmentacije ( fleke ), ožiljci od akni, keratoze, proširene pore - kaže Gordana Krivokuća iz Kozmetičkog studija Jefimija.

Tretman se može raditi od oktobra do kraja marta uz obaveznu UV zaštitu. U zavisnosti od problema i stanja kože potrebno je uraditi od dva do šest tretmana.

* Svoj termin možete zakazati OVDE

Autor: Pink.rs

#Koža

'