AKTUELNO

Dobre stare japanke! Ko ih nije nosio na plaži, još od mlađih dana, kada nam ih je kupovala mama. Nastavilo se to sve do danas: mekane su, udobne i šarene, pa su odličan saveznik pri odabiru outfita za odlazak na kupanje!

Prošlog leta se dogodilo nešto čudno: na kopenhagenskoj nedelji mode, vodeće influenserke poput Tor Valdimar ili Emili Sindlev uz zanimljive dnevne gradske odevne kombinacije i večernje haljine, umesto visokih peta, obukle su: japanke!

Već je dobro poznato da vrhunski stil često dolazi iz neočekivanih spojeva - osvežavajuće je upravo kontrastno mešanje naizgled nespojivog. Odatle su uostalom došle i kombinacije poput poslovnih odela sa patikama.

Zato ovaj stilski trik i nije toliko iznenađujuć, ali je svakako jako zanimljiv i u trendu!

Skandinavske influenserke (i ne samo one!), i ovog leta japanke nose sa različitim odevnim kombinacijama - baš dobro izgledaju uz farmerke, kao i uz ženstvene haljine! Posebno vole klasične modele jarkih boja.

Zato je odličan ulov baš sada ih nabaviti (dok još traje zadnji krug sniženja!) - naravno da ćete ih nositi na plaži, ali će kasnije poslužiti i za nošenje na gradskom asfaltu (dok god toplo vreme posluži!).

#Odeća

#moda

#Žena

'