AKTUELNO

Samo pravi ljubitelji prirode, i oni koji istinski uživaju u čarima pravog odmora, znaju da je upravo septembar jedan od najljepših mjeseci za avanturu raftinga rijekom Tarom.

Kombinacija najljepših boja prirode i bistre rijeke u kojoj se ogleda sva ljepota kanjona, te beskrajna tišina smiraja prirode i šum vode, na najbolji mogući način vas mogu pripremiti za nove radne obaveze, školsku sezonu i vraćanje užurbanoj svakodnevnici mjesta iz kojih dolazite... Ako Vam se još i posreći da Vas prva jesenja kiša zatekne na rijeci, Vaša rafting avantura će zaista biti nezaboravna.

Foto: Promo.

Svi gosti Rafting Kampa Modra Rijeka u septembru uživaju u najboljim momentima koje jedan odmor može da pruži, kombinujući adrenalinsku avanturu na Tari koja je rasterećena stotina čamaca koji je tokom ljetnjih mjeseci preplave, skrivajući njenu istinsku ljepotu, sa predivnom prirodom i ljepotom ovog dijela Crne Gore. Osim na Tari, nema gužve ni na putevima te je put do najljepšeg Kampa u regionu mnogo jednostavniji i kraći, rasterećen ogromnih zastoja i nepreglednih kolona sa kojima se suočavamo tokom ljetnjih mjeseci.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Posebno nas raduje i činjenica da se poslednjih godina veliki broj renomiranih kompanija iz cijelog regiona odlučuje da organizuje svoje Team building aktivnosti u septembru u Rafting kampu Modra Rijeka. Naš Tim je maksimalno organizovan i profesionalan, spreman da u svakom trenutku pomogne u organizaciji i ugosti Vašu ekipu, te Vam omogući nezaboravno druženje u našem Kampu. Poseban ugođaj za sve naše goste i ljubitelje raftinga na Tari predstavlja služenje obroka i druženje na najljepšoj terasi, nadnesenoj na samoj obali rijeke.

Foto: Promo.

Rafting kamp „Modra Rijeka“, dobitnik velike zlatne medalje na 50. Međunarodnom sajmu turizma koji je održan u oktobru 2017. godine u Novom Sadu, nalazi se u samom srcu Šćepan Polja (lokacija na booking-u 9,8) na polaznoj tački, sa koje se kreće u nezaboravnu avanturu raftinga rijekom Tarom, na svega 300m od magistralnog puta Podgorica-Sarajevo, u neposrednoj blizini sastavaka tri rijeke: Tare, Pive i Drine.

Kapacitet Rafting kampa Modra rijeka je oko 80 mjesta u drvenim kućama i bungalovima sa kupatilima i terasama. Smještajni kapaciteti su maksimalno sređeni i sadrže sve ono što je neophodno za odmor i uživanje u prirodi i avanturističkim turama koje Kamp nudi. Restoran Rafting Kampa Modra Rijeka raspolaže sa 150 mjesta raspoređenih u unutrašnjem dijelu, natkrivenim i otkrivenim terasama.

Foto: Promo.

Više informacija o cijenama i sadržajima paketa možete videti na sajtu www.monteriver.com ili na instagram stranici rafting_tara_modra_rijeka .

Ako planirate porodični odmor, produženi vikend kao još jedan kratak predah pred nove poslovne pobjede i novu školsku sezonu , poslovni skup, team building, posjetite nas sajt, pisite nam na mejl reservationrafting@gmail.com ili nas pozovite na brojeve telefona +382 69 027 154 ili +382 67 017 419.

Rafting Kamp Modra Rijeka će opravdati i nadmašiti sva vaša očekivanja! Družimo se i u septembru i čekamo Vas u najljepšem Kampu u regionu!

#Putovanja

'