AKTUELNO

Modni stručnjaci počeli su da najavljuju modne trendove za proleće, a pored obuće, torbi i jakni, posebnu pažnju su posvetili izboru farmerki.

Sudeći po prognozama, tokom narednih meseci imaćemo priliku da u većini radnji vidimo "pejper beg" i zvoncare farmerke, a pored njih, i jedan model koji sigurno imate u svom ormaru - klasične skini farmerke.

Zvoncare - Farmerke zvonastog kroja su se odavno vratile u modu. Međutim, ovog proleća one dolaze u nešto drugačijoj varijanti. Osim što zbog dramatično širokog trapeza čine noge vitkijim, njihov kroj u prvi plan ističe i najuži deo tela - struk. Zato, ako hoćete da istaknete stomak, sa ovim modelom nosite trendi majice i džempere koji dopiru do struka.

View this post on Instagram

1300 #zvoncare #zvonastepantalone

A post shared by Haljinice i jaknice (@kombinezonisvecane_haljine) on

Vrećaste farmerke - Takozvane "pejper beg" farmerke su model visokog struka, sa visoko postavljenim pojasom kako bi se dobio efekat papirne kese. Široke nogavice se sužavaju oko članka, mada ima i modela sa ravnim nogavicama. One su se vratile u modu u proleće 2019. godine, a žene su ih veoma brzo prihvatile, upravo zato što sakrivaju sve nedostatke, a ujedno deluju veoma glamurozno.

Foto: Pixabay.com

Uske farmerke - Već godinama nosimo klasične skini farmerke upravo zbog njihove jednostavnosti. Modni stručnjaci ističu da one zapravo nikada neće izaći iz mode. Za razliku od prošlogodišnjih modela koji su karakteristični po visokom struku, ovog proleća se smeši i povratak niskog.

#Farmerke

#moda

'