AKTUELNO

Široke pantalone od teksasa inspirisane stilom devedesetih, vraćaju se u modu.

Internet korisnici su opsednuti su ovim modelom. Novi kroj je varijacija na legendarne mama farmerice ili pantalone visokog struka. Proslavile su svoj trijumf devedesetih i svoju popularnost stekle tokom serijala "Beverly Hills".  U to vreme svi  tinejdžeri zaljubljeni u svoje idole iz popularne serije, nosili su ovaj model farmerica. Farmerice ovog kroja ne ističu figuru na najbolji način, ali... na Instagramu stiču sve veću popularnost.

Imaju vrlo karakterističan kroj, koji se odlikuje visokim, dobro uklopljenim strukom i širokim nogavicama, koje se šire u visini bokova i sužavaju u donjem delu. Noge izgledaju kao da su naduvane vazduhom poput balona, otuda i njihov naziv.

Kako nositi balon farmerke?

Ne možemo poreći da ovaj kroj farmerica nije lako nositi. Ove vrste pantalona neće izgledati dobro na svim tipovima tela. One će sigurno izgledati najbolje na visokim i vitkim devojkama na koje ne može uticati nežno optičko zaokruživanje figure. Ako nemate figuru modela, ali sanjate balon farmerke preporučujemo da ih nosite uz topove. To može biti uska rolka, bodi ili bluza koja naglašava liniju gornje siluete. U proleće i leto možete obući kratke topove koji otkrivaju stomak.

#Farmerke

#moda

'