AKTUELNO

Ovaj italijanski tradicionalni delikates će vas oduševiti – lagan, zdrav, ukusan i spreman očas posla.

Potrebni sastojci za četiri osobe:

Četiri šake rukole

Dve šake bejbi spanaća

Čeri paradajz – 15 komada

Osam kuglica bejbi mocarela sira

Glavica crvenog luka

Za preliv:

Balsamiko sirće 1 supena kašika

Maslinovo ulje – dve supene kašike

1 supena kašika seckanih listova bosiljka

1 supena kašika peršunovog lista iseckanog

Morska so – po ukusu

Biber – po ukusu po ukusu

Priprema:

Rukolu i bejbi spanać (pakovani bejbi spanać je već opran) operite i ocedite, čeri paradajz i kuglice mocarele isecite na polovine, a luk isecite na rebarca. Sitno iseckajte listove bosiljka i peršuna, pomešajte sa maslinovim uljem i balsamiko sirćetom pa prelijte preko salate. Na kraju pospite morskom solju i biberom i sve dobro promešajte.

#Recept

<
'