AKTUELNO

Otac četvoro dece nedavno je postao viralan, kada mu je supruga saopštila da će dobiti peto po redu dete.

Da je ponovo trudna, supruga mu je dala do znanja skrivajući pozitivan test na trudnoću među dečjim igračkama na krevetu, a o njegovoj reakciji kada ga je pronašao, danima se priča na internetu.

- Ono kada mislite da vam je četvrto dete i poslednje - napisala je majka uz video u kojem je uhvatila očevu reakciju i podelila je na društvenim mrežama, prenosi "San".

Videvši test među igračkama, šokirani muž najpre je uzviknuo "O, ne", a zatim proveravao da li je reč o šali: "Stvarno?". Zatim ruke na lice i kaže: "Baš nam je to trebalo sada". Suprugu koja se sve vreme smeje, stojeći ispred njega, potom je pitao: "Čije je? Gde misliš da ga stavimo?", a potom je usledila romantična scena u kojoj grli svoju ženu i izjavljuje joj ljubav.

Post je naišao na veliki broj komentara u kojima su korisnici izražavali koliko im je očeva reakcija smešna.

- "Gde ćeš s njim", baš nešto što bi i moj muž rekao.

- Ovo je realan život, smešno i dirljivo na kraju - pisali su korisnic

https://www.tiktok.com/@maverickmother/video/7005636401748397318?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fzena%2Fporodica%2Fgde-ces-sa-njim-ocu-cetvoro-dece-javljeno-da-je-peto-na-putu-njegova-reakcija-izazvala-smeh-i-2021-10-04&referer_video_id=7005636401748397318&refer=embed

Autor: