AKTUELNO

Da bi jedno venčanje, bilo organizovano holivudski, sa nesvakidašnjim elementima, najčešće se angažuje veliki tim ljudi. Ozbiljne agencije mogu obezbediti svaki dekor element koji ste mogli da zamislite ili negde da vidite.

Većinu parova koje očekuje luksuzno venčanje, najčešće ne zanima koliko će koštati dekoracija za njihovo venčanje iz snova. To je njihov dan za pamćenje, njima je svaki detalj bitan i odvajaju velike svote kako bi pokrili ovaj vid troškova. Doduše, ima i onih koji kada shvate koliko sve to zapravo košta, izbacuju stavku po stavku.

Foto: Promo

Svadbena rasveta, luksuzni cvetni aranžmani, rajska vrata, zid dobrodošlice, stavke su koje su trend broj jedan godinama. Kroz godine promenili su se oblici i boje koje mlade biraju, a od tima Provansa Dekor Centra, saznali smo da u skoro stoprocentnom broju slučajeva, ove sezone, mlade biraju bele nijanse sa dosta zelenila.

Foto: Promo

Malo je parova koji se odlučuju za spoj nespojivog, iako oni vole izazove i boje koje pokazuju nesvakidašnju sliku prelepih različitih toplih i hladnih tonova, prenosimo utiske tima Provansa Dekor Centra.

Foto: Promo

Ne postoji stavka kada je organizacija venčanja u pitanju, koja je nemoguća. Glomazne konstrukcije moraju biti sigurne, što mora da garantuje svaka firma koja se bavi ovakvim poslom.

Foto: Promo

Foto: Promo

Autor: Marija Erić

Autor: