AKTUELNO

Rečenica da život čine sitnice - toliko je tačna, zar ne?

Dajmo životu i svakom trenutku ,,tu varnicu’’! Zablistajmo, osmehujmo se i pravimo uspomene!

Novembar, odbrojavamo do Nove godine. Predstoje nam slave, proslave i uživanje sa porodicom, kolegama i društvom. Organizacija svečanog događaja, korporativne ili poslovne proslave zahteva mnogo truda, rada, smišljanja, i razmišljanja, kako bi bila nezaboravna i vredna uspomena.Pre svega potrebno je osmisliti i isplanirati svaki korak: lokaciju gde će biti svečani događaj, kao i dekoraciju sale za proslavu, meni, piće, pozvati goste…

Foto: Promo

Za planiranje vrlo često se angažuje firma ili Event Manager, kako bi za svaki bitan datum uneli neverovatne ukuse, dobru atmosferu, da ceo doživljaj bude nezaboravan. Skladno temi događaja i potrebama zabave kreiraju se jedinstvene dekoracije.Na šta prvo pomislimo kada kažemo dekoracija? - cveće.Dekoracija i specijalni efekti definitivno postižu „ono nešto“ što događaj podiže na jedan sasvim novi nivo i čine ga nezaboravnim.

Foto: Promo

Tim profesionalaca je tu da odgovori na sve vaše potrebe, i kreira savršeno rešenje za sve vaše zamisli. Možete da se opustite jer znate da ste u sigurnim rukama.Godine iskustva, veštine i ideje u vezi sa organizacijom događaja - uz nepresušan izvor kreativnosti, neophodan su uslov za besprekorno isplaniran događaj!

Kontaktirajte sa svojim Event Managerom.

Autor: Ana Boreta 

Autor: