AKTUELNO

Možda niste znali, ali sve mačke mogu da uklone akumuliranu negativnu energiju iz vašeg tela. Dok spavate, one to upijaju iz vašeg bića.

Ako u domaćinstvu ima nekoliko ljudi, a samo jedna mačka, može se dogoditi da budu preplavljene negativnošću koju upijaju od svih prisutnih.

Akumuliraju vaš stres

Kada spavaju, mačke oslobađaju svoje telo negativnosti koju su preuzele od vas. Ako ste pod velikim stresom, možda nisu imale dovoljno vremena da se otarase te negativne energije, pa je onda skladište u vidu sala. Baš to može da prouzrokuje prekomernu težinu, a ne alavost i prejedanje kao se često misli pa se stavljaju mačke na dijetu. Zato je uvek bolje imati više od jedne mačke u domaćinstvu kako bi mogle da dele teret ukućana.

Čuvaju vas dok spavate

Prema neki teorijama, mačke vas takođe čuvaju noću, tako što sprečavaju zle duhove da uđu u vašu sobu dok spavate. Zbog toga vole da spavaju na vašem krevetu. Ako osećaju da ste sigurni, onda neće spavati sa vama. Međutim, ako se desi nešto čudno, on će uvek biti pored vas.

Ako vam neko uđe u kuću a mačka oseti da je vaša aura u opasnosti, zbog loših misli ili zlih namera te osobe, ona će stalno biti pored vas da vas zaštiti. Obratite pažnju na fine signale koje vam šalje.

Vreme je za otplatu duga

Ako nemate mačku, a pojavi se lutalica, to je zato što vam je tada potrebna. Nemojte da je terate, već joj se zahvalite što je odabrala vaš dom. Ako imate druge mačke ili zbog nekih drugih razloga ne možete da je prihvatite, pronađite joj dom.

Mačka vam je došla iz nekog razloga, koji vam možda nije poznat na fizičkom nivou, ali možete ga otkriti u snu, zato obratite tih dana pažnju šta sanjate Ponekad postoji karmički dug koji ona treba da bratote i zato je pustite da ispuni svoju obavezu.

Mačke umesto kristala

U drevna vremena iscelitelji su koristili kristale, međutim, pošto se to često izjednačavalo s crnom magijom, isceliteji su nosili mačku sa sobom jer je obavljala istu funkciju kao i kristali. Ljudi su ih rado puštali u svoje domove a iscelielji korsistili u svrhu lečenja.