AKTUELNO

Kada je reč o odlasku na dejt, koliko god mislili da je to površno, važano je kako ste se obukle.

Prvi utisak koji ostavite vašom pojavom govori mnogo o vama i druga strana će biti pod velikim uticajem onoga što obučete za tu priliku.

Stilista Rozi MekKej otkriva za koje to odevne komade trebate da se odlučite u zavisnosti od toga koje je doba dana kada idete na dejt i gde se nalazite sa vašim pratiocem.

Ukoliko želite da ostavite dobar utisak i pokažete se kao samouverena žena, morate da odaberete odeću koja laska vašoj figuri. Birajte komade koji izgledaju kul i nisu previše napadni. Ako izlazite na popodnevno piće, odlučite se za par farmerki, kratki džemper ili majicu, a uz to će vam odlično stajati i kožna jakna.

Druga opcija vam je haljina na tufnice koja je uvek šik i ističe vašu ženstvenost. Ukoliko volite nakit, stavite neke malo veće minđuše i obujte vaš omiljeni par patika. Ako se osećate udobno u vašoj odeći imaćete više samopouzdanja, dok ćete u suprotnom izgledati nesigurno.

Foto: Pixabay.com

Svila i čipka mogu da naglase vašu ženstvenost i pokažu da ste romantična osoba. Uz to, naglasiće vaše obline i vaša figura će doći do izražaja.

Možda će vam zvučati čudno, ali izbegavajte sve one komade koji čine da se osećate nesigurno i neudobno, a obukli ste to samo zato što će se to dopasti osobi sa kojom ste izašli na dejt. Izbegavajte ultra kratke suknje i šortseve, haljine koje više otkrivaju nego pokrivaju i previsoke štikle.

Umesto da uživate u dejtu, sve vreme ćete razmišljati o tome da li vam se suknja podigla, dekolte previše otvorio i da li hodate pravo na vrtoglavo visokim štiklama. Ne pokazujte mnogo mesa ako želite da vas muškarac shvati ozbiljno, a ne kao neki provod.

Za večernji izlazak nikada nećete pogrešiti ako se odlučite za elegantnu crnu haljinu, štikle i malo crvenog ruža.

#Muškarac

#moda

#Žena

'