AKTUELNO

Ejmi Kaps, poznata kao "profesionalna" ljubavnica iz Severne Karoline, nudi savjete ženama kako sprečiti svoje muževe da požele druge žene. Ona tvrdi da će vaš partner ostati vjeran ako zadovoljite njegove seksualne fantazije, uprkos tome što se sastaje samo s oženjenim muškarcima.

Ejmi Kaps savjetuje da se, između ostalog, igraju uloge, da se javno iskazuje intimna naklonost i da se bude otvoren za plastičnu kirurgiju kako bi se spriječila nevjerstva. Nakon što ju je njen muž prevario, počela je izlaziti s oženjenim muškarcima i primijetila je da se suočavaju s istim problemima. Vjeruje da postoje načini za izbjegavanje bilo kakvih izvanbračnih odnosa. Ovo je prenio Daily Mail.

Bivša učiteljica Ejmi, preporučuje da u spavaću sobu unesete više uzbuđenja, bilo da to uključuje zajedničko gledanje filmova za odrasle ili povećanje grudi kako biste ispunili međusobne želje o tome kako izgledate.

– Vaš partner će ostati s vama ako ispunite njegove sek*ualne fantazije, garantujem vam – rekla je Ejmi. Ključno je često zadovoljavati svog partnera.

– Morate zajedno da gledate filmove za odrasle, da budete otvoreni prema povećanju grudi, promenite boju kose i nosite nešto što inače ne nosite. Budite sek*i u javnosti, muškarac voli samopouzdanje, pa pokažite ponekad čime raspolažete – predlaže Ejmi, te preporučuje igranje uloga, oblačenje kostima, se*s na javnim mestima…

– Budite rizični i uzbudljivi i nemojte se nikada bojati da javno pokažete intimnu naklonost partneru. Saznajte njegove fantazije i zadržaćete ga zauvek. Muškarci gledaju filmove za odrasle s razlogom.

Ejmi takođe preporučuje deljenje telefonskih lozinki i otvorenu komunikaciju kada su u pitanju finansije. Kad je reč o muškarcima koje ona opslužuje, tvrdi da postoji spisak uobičajenih pritužbi na svoje partnerke. Često čuje: „Moja žena se više ne sek*a sa mnom“, „Volim svoju decu, ali su mi uništili intimu“, „Moja žena je dosadna i nema vremena za mene“ i „Moja žena nije sek*epilna, avanturistički raspoložena i ne voli da rizikuje“.

– Muškarci mi se uvek poveravaju i 100 posto vremena je nešto od tih razloga. Najgori prestupi u vezi koji teraju partnera na prevaru su nedostatak komunikacije, uzbuđenja i zabave u spavaćoj sobi. Partneri koji ne komuniciraju svoje seksualne fantazije često se osećaju povučeno kada bi trebali da budu uzbuđeni – kaže Ejmi. Uvek treba da nađete vremena jedno za drugo bez obzira na to koliko je vaš život zauzet i nemojte se bojati da se razuzdate u spavaćoj sobi ili čak da pozovete trećeg člana da vam pomogne da začinite stvari, savetuje ona.

Uprkos svom „poslu“, Ejmi je u prošlosti bila prevarena.

– Muž me je prevario s mnogo mlađom ženom. Neko vreme sam se osećala užasno, ali sam shvatila da mi nije potreban. Nisam krivila sebe, ali trebalo je da izađem pre – priča Ejmi.

– Ako bi me dečko ili muž ponovo prevario, ne bi me bilo briga. Samouverena sam, sek*i i avanturista. Naporno vežbam i održavam dijetu, vežbam, i naravno, tu i tamo odem na estetsku hirurgiju kako bih popravila nedostatke i dobila samopouzdanje. Tako sam samouverena nakon svog prvog braka, ništa ne može da me sruši – tvrdi ona.

Samopouzdanje, mogućnost sek*ualnog izlaska iz zone komfora i komunikacija rezultiraće srećnim, zdravim brakom, a i malo filmova za odrasle nije naodmet. Prema Ejmi, jedan od ključnih razloga zašto muškarci varaju je najočitiji: se*s. A, ako je to slučaj, bezosećajno kaže da je žena u vezi sama kriva što nije uspela svojim partnerima da pruži i održi zadovoljstvo u spavaćoj sobi.

– Preljubnici su uzbuđeniji u krevetu, uglavnom zato što godinama nisu bili zadovoljni, pa su spremni da učine sve što je potrebno da me uzbude – objasnila je Ejmi, a piše Daily Mail.

Autor: