AKTUELNO

Portali za upoznavanje sproveli su velike studije kako bi od muškaraca "izvukli" odgovore na neka pitanja koja se odnose na intimne odnose.

Na kraju, više od 50.000 muškaraca je ispitano, a rezultati portala "Insidehook i Match" spojeni su i otkrivene su omiljene s*ks poze muškaraca, ljubav prema filmovima za odrasle, šta očekuju za Dan zaljubljenih, koja je njihova najveća laž u krevetu i još nekoliko pikanterija.

Poze

Omiljena poza za muškarce je popularna "kaubojka", sa čak 31 odsto glasova, a odmah za njom je "pseći položaj", koji preferira 29 odsto ispitanih pripadnika jačeg pola. Iako se čine kao egzibicionisti i istraživači u odnosima, samo 2 procenta ispitanih muškaraca odlučilo se za odnos stojeći.

Foto: Pixabay.com

Ljubav prema filmovima za odrasle

Oko 82 odsto muškaraca redovno gleda porno filmove! Zanimljivo je to što čak 49 odsto njih smatra da to nema nikakav uticaj na lične sposobnosti u krevetu, a 15 odsto priznaje da su im filmovi za odrasle stvorili nerealna očekivanja u odnosima.

Učestalost odnosa

Čak 52 odsto slobodnih muškaraca ima osnose makar jednom mesečno, u poređenju sa 82 odsto muškaraca u vezama!

Romantičari

Dan zaljubljenih slavi 72 odsto muškaraca, ali čak 69 odsto očekuje odnose na taj dan!

Laž

Najveća laž koju muškarci govore u krevetu jeste da žele vezu i to u 48 odsto slučajeva, dok 19 odsto ispitanika priznaje da lažu devojku da su slobodni, čak iako to nisu.

Autor: Z.L.