AKTUELNO

Od prelepih dekorisanih kutaka, preko maskota i slatkih čarolija uz magiju madjionicara poznati sa svojim malisanima uzivali su u pravom danu zabave kod nas.

Turbulencija u emotivnom životu je imala i na pretek, ali osvajačica zlatne medalje na OI Milica Dabović ističe da je u detinjstvu najviše volela spanać i da je mastala da postane Oliva.

Njen naslednik Stefan najvise voli Spajdermena, svaki rodjendan obeležen je njegovim motivima.

-Ja sam kao mala obožavala slavlja, tada nije bilo bas moguće organizovati pravu Dizni bajku kao danas, ali uz pomoć divnih ljudi iz "Svadbenih zvona" sve je moguće. Ja svoje detinjstvo pamtim po bezbrižnim noćima i ludim igrama, obojeno najlepšim mogućim bojama. Stefan za razliku od mene, imao je sve što poželi, danas ga najvise zanima fudbal i tu sam da ga podržim u svakoj odluci. Posle fudbala obožavamo da odemo u bioskop i pogledamo neki crtani film, ova manifestacija je Stefana oduševila, a mene vratila u onaj lepsi deo mog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su Milica i Stefan uzivali u pravoj bajci, voditeljka Marija Egelja pojavila se sa suprugom, jer joj je sin ostao kod svekrve na Zlatiboru, kako kaze svaki slobodan dan i ona provodi na toj planini, jer vazduh je nešto što joj najviše tamo prija. Njeno detinjstvo vezano je za Zemun, dok je Aleksino vezano za fudbalsku loptu, koja mu je sada najzanimljivija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ovaj dogadjaj me je oduševio. Jedva čekam sledeću godinu kada ce moj sin biti malo veći kako bi mogao da uziva u svim čarima "Party day-a".

Sa druge strane voditeljka Bojana Lazić ne krije da svog princa još uvek nije pronašla a da je glavni lik njene bajke njen naslednik Matea.

- Matea je sada veliki dečak, danas nije sa mnom, ali ja nisam mogla da ne dodjem, jer koliko me vraća u njegovo, toliko me vraća i u moje detinjstvo. Ovo je nešto najlepše što sam videla do sada. Mozda do sledeće godine budem imala prinovu pa cu na ovaj dogadjaj doći na naslednicom, prokomentarisala je kroz smeh lepa voditeljka.

Za to vreme Marija Mikić ima dva junaka svoje priče jer njena sreća nosi imena Djurdja i Milija ipak pevačica ne krije da joj nije bilo lako da pronadje balans sa dve bebe, ali da joj je danas pored Djurdje drustvo pravio i suprug koji je kako kaze njena najveca podrska.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim Marije čini se da i Nikolina Кovač balans pronalazi u poslu dok ova pevačica ne krije da se pored dvoje dece ne budi svako jutro kao uspavana lepotica.

Ovo je prelepo. Ja sam oduševljena. Nikolaj je veliki dečak sada, muku bijemo samo sa školom, obožava rodjendane i ovo je divno mesto jer smo dobili neke nove ideje za slavlja. Sa druge strane moja naslednica je još uvek mala i ona je baš nalik meni. Biti majka je najlepsa moguca uloga, odgovorna i važna. U studiju sam i snimam pesme, ali pustite me da uživam u ovoj bajci i da maštam da sam u detinstvu, kroz smeh rekla je lepa Nikolina kojoj je drustvo pravio sin, dok je suprug Saša Кapor bio zadužen za čuvanje ćerke.

Nema sumnje da su poznati, ali sto je važnije malisani uživali, prvi "Party day" privukao je veliku pažnju kako dece tako i medija, pa organizatori za sledeću godinu najavljuju jos veću i lepšu manifestaciju.

Autor: Z.L.