AKTUELNO

I dok je poverenje trenutno očigledno izgubljeno, neki znaci Zodijaka veruju da se razbijeno staklo može ponovo zalepiti.

Iako je veća verovatnoća da će sledeći znaci oprostiti neverstvo, iako ste voljni da napravite promene i budete bolji u budućnosti, nemojte ni pomišljati da im slomite srce.

Vaga

Vaga je jedan od najnežnijih znakova Zodijaka. Trude se da daju sve od sebe i da vide najbolje u ljudima, pa ako ih neko vara i misle da je veza vredna spasavanja, postoji šansa da će toj osobi dati još jednu šansu. Međutim, oni znaju svoju vrednost. Opraštanje ne mora biti jednako pomirenju. Vaga može da oprosti neverstvo, ali to ne znači da će prihvatiti i nastaviti vezu sa partnerom koji je prevario na isti način.

Rak

Rakovi imaju dosta razumevanja. Oni znaju da ljudi greše i toliko se vežu za svoje voljene da retko pomišljaju da ih napuste. Kada budu prevareni, njihov prvi instinkt će biti da ostanu i pokušaju da stvari ponovo funkcionišu. Međutim, Rakovi su neverovatno osetljivi. Čak i kada postoji snažan osećaj poverenja u vezi, biće trenutaka kada se pitaju da li ta osoba želi da bude sa njima, a odnos nikada više neće biti isti.

Ribe

Ribe imaju ogromna srca i uvek pokušavaju da sagledaju situaciju iz ugla druge osobe. Ako ih varaju, postoji velika šansa da će oprostiti drugoj osobi i pokušati da ostanu prijatelji. Ipak, prijateljstvo je najbolje što mogu da urade nakon neverstva. Neće moći da nastave romantičnu vezu sa nekim ko je dokazao da im ne može biti veran.

Autor: