AKTUELNO

Ne zaboravlja se šta je Atanasijević uradio u Peruđi.

Došlo je vreme za kraj "ljubavne priče" koja je trajala osam godina - srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević napustio je Peruđu i seli se u poljski Belhatov za koji je svojevremeno igrao od 2011. do 2013. godine.

Na oproštaju od Peruđe, u koju je došao baš iz Belhatova, Atanasijevića su ispred hale dočekali navijači sa bakljama, dok je i sam korektor u jednom trenutku uzeo mikrofon i poveo navijanje.

Iskreno, nisam očekivao sve ovo, ne znam kako da zahvalim navijačima koji su već toliko učinili za mene, a ovo je bilo veliko iznenađenje. Mnogo su nam nedostajali jer Peruđa nije isti tim bez navijača. Želim da im se zahvalim na ovom divnom oproštaju. Mislim da se to nikada nije dogodilo u svetu odbojke da ovako nekog isprate - rekao je Atanasijević između ostalog.

Odlazak "Magnuma", kako Atanasijevića zovu u Italiji, nije iznenađenje, jer je još u februaru najavio da ide iz kluba. Nije bio na istim talasnim dužinama sa trenerom Vitalom Hejnenom, ali su se navijači pondala da će Srbin ostati onog trenutka kada je došla promena na klupi.

Atanasijević je iza sebe imao verovatno i najgorui sezonu u Peruđi, borio se sa povredom i koronom, a ostaće upamćeno da je 2018. predvodio tim do triple krune u Italiji.

Foto: Twitter.com/Laura