AKTUELNO

Organizatori Rolan Garosa počeli su sa prodajom karata za turnir koji počinje 22. maja.

Iako Novak Đoković brani trofej na Otvorenom prvenstvu Francuske, organizatori su rešili da noćne mečeve na stadionu "Filip Šatrije" reklamira Stefanos Cicipas, prošlogodišnji finalista.

Francuzi su lik Cicipasa, a ne Đokovića stavili na poster za reklamu.

Takva kampanja na društvenim medijima i zvaničnom Tviter profilu turnira, nije prošla bez kritika, posebno od strane pristalica Novaka Đokovića.

Sve je izazvalo pravu lavinu komentara u kojim su im zamerili što umesto Grka nisu stavili sliku branioca trofeja, Novaka Đokovića.

Neki su na objavu prosto odgovorili Novakovom slikom sa peharom, dok su drugi kritikovali medijski tim pariškog grend slema.

Pojedini su to jasno protumačili time da su i na Rolan Garosu pokazali nepoštovanje prema Novaku, pitajući "zašto je poraženi u finalu stavljen pre pobednika?"

Inače, nezvanično, na Rolan Garosu su se branili time da je u momentu izrade postera i reklame još bilo neizvesno da li će Đoković moći da se takmiči na drugom grend slemu sezone.

Kako se od 14. marta ukidaju sve mere, pa i one za ulazak u zemlju nevakcinisanih, jasno je da će Đoković imati priliku da brani trofej.

Autor:

#Novak Đoković

#Stefanos Cicipas