AKTUELNO

Novak Đoković je na sjajan način ispratio odlazak "šest veličanstvenih" u reprezentativnu penziju.

Novak Đoković je ovih dana zaređao posete sportskim manifestacijama, pa je tako prvo otišao u Ljubljanu gde je zajedno sa ocem Srđanom gledao prijateljski meč Srbije i Slovenije u košarci, a onda se našao na oproštaju naših vaterpolista.

Ispratio je Novak "šest veličanstvenih" sa tribina, aplaudirao im, a onda se oglasio i na instagramu gde je pozdravio sve naše šampione, a posebno jednog!

"Legende, šampioni, uzorni ljudi i sportisti. Bila mi je čast da prisustvujem vašoj oproštajnoj utakmici. Hvala vam na svemu! Šest veličanstvenih. O.S. Fićo, Banjica je ponosna što ima najvećeg vaterpolistu svih vremena", napisao je Novak uz sliku sa vaterpolistima i posebnu poruku za Filipa Filipovića.

Filipović je odmah uzvratio u komentarima:

"Banjica i ostatak sveta odavno slavi najvećeg među nama, a to si dobri moj Nole. Čovek pre svega, a onda i neprikosnoveni teniser ikada!", napisao je Filipović. Pogledajte sliku Novaka sa "šest veličanstvenih":

Prepuno je bilo na oproštaju naših šest veličanstvenih vaterpolista koji su nam doneli toliko radosti i toliko uspeha u prethodnim godinama, a osim Novaka mnoge druge poznate ličnosti i mnogi drugi veliki sportisti mogli su da se vide na tribinama.

To nije bilo sve, Novak je ispratio velike uspehe srpskih atletičara i atletičarki, pa je na storijima čestitao svima posebno na osvojenim medaljama na nedavno završenom Evropskom prvenstvu. Odatle su Srbiji medalje doneli Asmir Sinančevič, Ivana Vuleta, ali i mlade nade i praktično još uvek juniorke Angelina Topić i Adriana Vilagoš.

U Minhenu su naši atletičari i atletičarke blistali, a evo kako je izgledao njihov povratak u Beograd sa medaljama!