AKTUELNO

Tradicionalni 21. međunarodni kik boks meč povodom krsne slave sela Končareva, Sveti Jovan Krstitelj, biće održan 7. jula u sportskoj hali JASSA u Jagodini, sa početkom u 21sat.

Pored sedam kik boks mečeva publika će imati priliku da gleda i  jedan profi boks meč u kome će snage odmeriti Veljko Ražnatović i Italijan Danilo Staćone. Ulaz je slobodan.

Foto: Promo

Meč će zbog najavljenog nevremena biti održan u hali sportova u Jagodini.

Profesionalna kik boks delegacija iz Turske, na čelu sa predsednikom Turske profi kik boks federacije Erdinom Ajgunom doputovala je danas u Jagodinu gde će u subotu odmeriti snage sa kik bokserima jagodinskih Palminih tigrova.

Foto: Promo

Po njihovom dolasku u Jagodinu održano je zvanično merenje svih takmičara i zajednička konferencija za novinare.

- Veliko hvala organizatoru na fantastičnom prijemu. Mi smo došli u najjačem sastavu. Želimo da publika uživa u borbama i neka pobedi bolji - rekao je potpredsednik kik boks saveza Turske Talat Ajhan.

Foto: Promo

Trener Palmini tigrova, Slobodan Jocić je takođe poručio: "Neka pobedi bolji, a u ovom slučaju to su Palmini tigrovi". Pored sedam borbi u kik boksu publika će videti i jedan profi boks meč. Radi se o kruzer kategoriji do 90,7 kilograma. Rukavice će ukrstiti Veljko Ražnatović i Italijan Danilo Staćone.

- Želeo bi da se zahvalim organizatoru, kao i građanima Jagodine i mojim prijateljima iz Kik boks kluba "Palmini tigrovi" što su me još jednom prihvatili i što ću biti sa njima na ovom meču i to je za mene velika čast. Želim sreću izuzetnim borcima iz Jagodine kao i njihovim protivnicima iz Turske - rekao je Veljko Ražnatović.

Foto: Promo

Na zvaničnom merenju trojica turskih kik boksera imala su više kilograma nego što je propisano u njihovim kategorijama i njima je supervizor Srđan Bugarčić naložio da do meča usklade kilažu sa propisima.

Dozvoljena odstupanja su 500 grama. U hali JASSA u Jagodini u subotu od 21 sat očekuje se rekordna posećenost, kao i veliki broj uglednih ličnosti iz javnog života Srbije i regiona.

PAROVI:

71kg lou kik: Aleksandar Đorđević (Palimni tigrovi Srbija)– Kenan Uslu (Turska)71kg lou kik:  Dušan Radović (Palimni tigrovi Srbija) - Abdulah Kaplan (Turska)86kg lou kik: Boris Matejić (Palmini tigrovi Srbija) - Kan Emir Goc (Turska)63,5 kg K1: Predrag Mijajlović (Palmini tigrovi Srbija) - Neset Olcen (Turska)60kg lou kik: Danijel Memedovski (Palmini tigrovi Srbija) - Jahja Gokalp (Turska)78kg lou kik: Nemanja Pantelić( Palmini tigrovi) - Hasan Delmir (Turska)63,5kg K1:  Aleksandar Konovalov (Palmini tigrovi) - Mertkan Songul (Turska) PROFI BOKS KRUZER KATEGORIJA 90,7kg:  Veljko Ražnatović (Srbija) - Danilo Staćone (Italija)

#Kik boks

#Veljko Ražnatović

'