AKTUELNO

Čitava porodica raduje se sutrašnjem prazniku!

Vernici širom Srbije danas praznuju Badnji dan, dan uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića koji će sa svojim najmilijima dočekati i Dušica Jakovljević, popularna voditeljka TV Pink.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Iako je maksimalno povećena poslu, snimanjima i drugim profesionalnim obavezama zbog čega je s vremenom uvek u škripcu, lepa voditeljka nije propustila priliku da ćerku Anđelu i sina Ognjena povede u kupovinu badnjaka, kako nalažu običaji i tradicija, što je zabeležio i naš paparaco.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Ognjen i Anđela su kod lokalnog prodavca dugo birali badnjak, da bi se na kraju odlučili za onaj najlepši, koji će na Božić krasiti njihov dom. Čim je odluka pala, Dušica se uhvatila za novčanik i uz osmeh častila prodavca, a potom se sa decom uputila ka svom porodičnom domu.

Foto: Pink.rs/J. Bajčetić

Usput im je glavobolje nakratko zadala Kira, njihov kućni ljubimac koji je ipak želeo da ostane na ulici i igra se s prolaznicima, ali ju je nasmejana Dušica uz ćerkinu pomoć brzo prošetala do auta kojim su se odvezli do kuće i nastavili s prazničnim aktivnostima.

Autor: D. T.

#Badnji dan

#Božić

#Dušica Jakovljević

#Paparaco

'