AKTUELNO

Poslušnici predsednika opštine Paraćin, Saše Paunovića koji ispunjava Đilasove zahteve nisu pustili odbornicu SNS-a Skupštine opštine Paraćin, Slađanu Vasić da uđe u zgradu iste iako je ona kucala na vrata koja su zaključali.

Članovi Srpske napredne stanke (SNS) i njihovi simpatizeri danas su se okupili ispred zgrade Skupštine opštine Paraćin zahtevajući da istražni organi reaguju na nasilje, koje, kako su istakli, Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Saša Paunović i ostali lideri SzS sprovode nad građanima Srbije.

Vasić je pokušala da na civilizovan način uđe u zgradu SO Paraćin, ali Paunovićevi poslušnici su se zaključali i nisu joj to dozvolili, iako su okupljeni govorili da odbornica želi da uđe na svoje radno mesto.

Na ovaj način, oni su opet pokazali da su spremni na sve i da uopšte ne neguju demokratske vrednosti, samim tim jer nisu pustili Vasićevu da uđe u zgradu Opštine.

Predsednik opštine Paraćin, Saša Paunović, na svom Tviter nalogu, pozvao je sve pristalice Saveza za Srbiju da na sutrašnjem protestu uđu u zgradu Vlade Srbije, iako su lideri tog protesta obećali da će isti biti bez incidenata.

Međutim, evidentno je da SzS ne ume ništa bez nasilja, provokacija i vređanja.

#Paraćin

'