AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić najoštrije je danas osudio napade na porodicu predsednika Aleksandra Vučića i prljavu medijsku kampanju u kojoj lideri SzS koriste spinove i fabrikovane laži o sinu, majci i bratu predsednika, ne bi li na taj način destabilizovali Aleksandra Vučića i njegovu politiku.

- Sramotno je da umesto političkog programa, plana za ekonomski razvoj ili rešenja za južnu srpsku pokrajinu, Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić nude laži o porodici Vučić. To je kukavički i podlo, na nivou sitnih intriga i spletkarenja i nikako nije model 'političke borbe' - saopštio je Jovičić.

On je poručio svima koji su na čelu tog nasilnog Saveza bez plana i programa, da se vlast ne osvaja nasiljem nad ženama, novinarima, lomljenjem i uništavanjem javne imovine, kao ni podmuklim lažima u plaćenim "medijima" kojima se blati sin i brat predsednika Srbije samo zato što su članovi porodice Vučić.

Jovičić je posebno poručio Bošku Obradoviću da njega najviše treba da bude sramota od građana pre svega, jer, navodi, puna su mu usta tradicije i porodičnih vrednosti, a juriša na porodicu političkog protivnika, jer na drugi način ne može, ne ume i nema sa čime da parira Aleksandru Vučiću.

#Aleksandar Jovičić

#SNS

'