AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić izjavio je danas da predstavnici opozicije izmišljaju da su "praćeni" i "progonjeni" i da je to najnoviji primer njihovog neodgovornog ponašanja.

Nedostatak bilo kakvog programa, ideje ili političkog sadržaja, postao je već hronični problem "Đilasove, Jeremićeve i Obradovićeve skupine" u jurišu na vlast i državnu kasu, kaže Orlić, saopštio je Gradski odbor SNS u Beogradu.

- Malobrojne ekipe lišene bilo kakvih skrupula, koja nikako da nauči: da se nedostatak politike ne može nadomestiti skandalima i privlačenjem pažnje. Kod zrelih ljudi to ne funkcioniše - naveo je Orlić.

Kako kaže, to što tvrde da su "praćeni" i "progonjeni" priliči jedino "političkim marginalcima mentalno zarobljenim u programu Velikog brata, onog istog rijalitija koji je sam Đilas doveo u Srbiju".

- Navikli da jedni druge uhode i kontrolišu, smeštaju i podmeću u večitoj borbi za prevlast na margini, deluje da su uspeli sebe da ubede da ceo svet funkcioniše kao njihov izopačeni šou - istakao je Orlić.

Kaže, takođe, da se uvek novim izmišljotinama brane od logičnog pitanja: kako je Đilas od 74.000 evra ušteđevine i starih kola došao do nekretnina vrednih 25 miliona evra i to dok je bio vlast.

Orlić navodi da oni skandalima bezuspešno pokušavaju da zatrpaju informacije o 30 miliona evra obrta između Đilasovih firmi i Telekoma, što je tek kap u moru od 500 miliona evra prometa u vreme kad je Đilas izigravao Velikog brata čitavoj Srbiji.

- I ponovo greše. Srbija odavno nije njihovo virtuelno igralište, niti poligon za njihovo besomučno bogaćenje. Današnju Srbiju oni prosto ne zanimaju. Narod ih je trajno otpisao, skupa sa njihovim spletkama, pljačkama, paranojama i samoreklamerstvom bez sadržaja -  zaključio je Orlić.

#Vladimir Orlić

'