AKTUELNO

Zamenik šefa odborničke grupe SNS Radoslav Marjanović ukazao je danas na razliku između politike SzS koja se, kako kaže, svodi na mržnju, pretnje i demoliranje grada, i odgovorne politike SNS koja razvija i gradi Beograd.

Upravo pešačka zona u ulici Kralja Petra, gde je zasađeno novih 100 stabala, jeste primer kako se Beograd razvija i sređuje, rekao je Marjanović obraćajući se građanima u toj ulici.

On je podsetio da je nedelja za nama pokazala namere Đilasa, Jeremića, Boška Obradovića i ostale klike iz SzS-a, koji su svesni da se redovni izbori približavaju, a da oni nemaju ni plan, ni program, ni politiku.

- Mržnja koju svakodnevno ispoljavaju Đilas, Jeremić i Obradović, dovodi do toga da njihove pristalice prete i vređaju predsednika Vučića i pozivaju na ubistvo i silovanje njegove dece. Smatram da je dobra poruka poslata hapšenjem osobe koja je takve morbidnosti napisala. Moramo da vratimo normalan dijalog u politiku - smatra Marjanović.

Takođe, Marjanović je apelovao da se prestane sa destruktivnom politikom, čupanjem saobraćajnih znakova, mržnjom i pretnjama, koju mesecima u nazad vode lideri SzS-a.

- Podsetiću na Đilasov i Obradovićev upad u Javni servis sa motornom testerom, na upad Bastaća u redakciju dnevnog lista ''Alo'', i zato mislim da su izlivi mržnje njihovih pristalica samo posledica njihovog nasilja i svega što su mesecima radili - zaključio je Marjanović.

Marjanović je ukazao i da razlika između Đilasa i njegovog predsednika Gradskog odbora Marka Bastaća ne postoji.

Kao što je Đilas grad zadužio za 1,2 milijarde evra, a sebi obezbedio bogatstvo od 25 miliona evra i prihod svojim firmama od 500 miliona evra, tako je i Bastać, kkao je rekao, zadužio SRPC ''Milan Gale Muškatirović'' za preko 100 miliona dinara, te da je njihov jedini motiv da se dočepaju pune gradske kase.

#Radoslav Marjanović

#SZS

'