AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović osudio je danas kritike na račun Igora Jurića, koji je nakon uspešne akcije policije komentarisao da je opravdana uloga ministra u pronalaženju i vraćanju otetog dečaka Petra Mitrovića iz Stare Pazove kući.

Stefanović je ocenio da su to sramni napadi na čoveka koji je mnogo učinio za bezbednost dece u našoj zemlji.

- Sramni su napadi na Igora Jurića, samo zato što se usudio da javno iznese svoj stav. Napadi na čoveka koji je tako mnogo učinio za bezbednost dece u Srbiji i toliko energije ulaže da se tragedija koja je zadesila njegovu porodicu nijednom roditelju više nikada ne ponovi - napisao je Stefanović na svom Tviter nalogu.

Jurić je, nakon što je Petar pronađen u nedelju uveče, u čijem je pronalasku i dovođenju kući učestvovao i Stefanović, napisao na svom Tviter nalogu da je sramno da se nestanak jednog deteta zloupotrebljava u političke svrhe.

- Sramno je da se nestanak jednog deteta zloupotrebljava u političke svrhe. Juče je ministar policije vratio živo dete roditeljima, isto kao što je došao u kuću moje porodice da saopšti da nam je dete pronađeno mrtvo. U oba slučaja to je bio njegov posao i njegova dužnost - napisao je Jurić povodom negativnih komentara zbog učešća Stefanovića u celom slučaju.

#Igor Jurić

#Nebojša Stefanović

'