AKTUELNO

Zamenik šefa odborničke grupe vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je danas, reagujući na naslovnu stranu lista Danas, da je u zemlji u kojoj je ubijen predsednik Vlade Srbije pre 16 godina nedopustivo crtati mete i nišaniti u predsednika države.

- Naslovne strane nedeljnika NIN i dnevnih novina Danas u kojima je puška uperena u predsednika Srbije očigledno su sinhronizovana i planirana medijska akcija kojom crtaju metu i nišane predsednika Srbije Aleksandara Vučića - naveo je Marjanović u saopštenju.

Prema njegovim rečima, tim naslovnim stranama prethodila je višenedeljna medijska hajka, kreiranjem i fabrikovanjem afera zasnovanih na, kako navodi, recikliranim tekstovima magazina Tabloid kojima se "blate" porodica i najbliži saradnici Aleksandra Vučića.

- To nam ukazuje da je to sve orkestrirana medijska priprema koja treba da opravda crtanje mete na predsedniku Aleksandru Vučiću - ocenio je Marjanović.

On je takođe ocenio da su nedeljnik NIN i dnevne novine Danas postale oglasna tabla bivšeg gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa.

- Nema dileme ko stoji iza sramne i skandalozne kampanje koja se vodi protiv predsednika Srbije. Očigledno je da su politički ekstremisti predvođeni Draganom Đilasom okupljeni u Savezu za Srbiju apsolutno spremni na sve kako bi se dočepali vlasti, iako nemaju podršku i poverenje građana - naveo je Marjanović.

Dodao je da je upravo zbog toga meta postao predsednik Srbije, koji im je, kako je ocenio, glavna prepreka na tom putu jer njegov rad, posvećenost i rezultate ne mogu da pobede.

#Radoslav Marjanović

'