AKTUELNO

Gradski odbor SNS u Šapcu oštro je kritikovao gradonačelnika Nebojšu Zelenovića, za kojeg je na referendumu, u nedelju, dokazno da nema legitimet da bude na toj funkciji, a koji će, kako kažu, sutra u Evropskom parlamentu ponovo voditi kampanju protiv svoje države.

Šabački naprednjaci pitaju o čemu će to Zelenović sutra govoriti u EP-u, budući da je reč o čoveku za kojeg se s nestrpljenjem očekuje presuda zbog njegovih malverzacija sa budžetskim sredstvima još iz 2015. u iznosu od, kako kažu, fantastičnih pet miliona evra.

Za to vreme, ističu šabački naprednjaci, Zelenović nastavlja da vodi kampanju protiv svoje države pred strancima.

- Nebojša Zelenović još uvek nije spreman da prihvati da su ga odbacili i najbliži susedi, pa bes zbog gubitka poverenja sugrađana preliva na neprirodnu mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ali i svim ostalim političkim neistomišljenicima - navodi se u u saopštenju SNS Šabac.

Podseća se da je Zelenović u "spektakularnoj" najavili svog nastupa u EP rekao da će govoriti o "svim aspektima Vučićevog režima i odsustvu minimuma uslova za normalan život bez čega nema ni slobodnih izbora".

- Nadamo se da će Zelenović sutra ispraviti nepravdu od pre godinu dana kada je evroparlamentarcima u Strazburu uskratio objašnjenje kako je došao na vlast u Šapcu. A iskreno se nadamo da će svojim evropskim partnerima poneti i rezultate referenduma održanog u nedelju u Šapcu - stoji u saopštenju.

#SNS

'