AKTUELNO

Narodni poslanik i predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević u svom autorskom tekstu ocenio je da Dragan Đilas izgleda od dede nasledio rudnik dijamanata i čvrsto rešio da sa Marinikom i Bastaćem to podeli narodu u narednih šest meseci, ali samo ako taj narod bojkotuje izbore i omogući mu da bez izbora preuzme vlast.

- Najveći izvoznik narodnog novca, predsednik DS, gradonačelnik i ministar koji je u vreme dok je bio vlast gradio autoputeve i mostove sa deset traka, ali samo u pravcu njegovih džepova i računa, trebalo bi da nam kaže kako je u isto vreme bio uspešni privatnik i neuspešni javni funkcioner sa 1,2 milijarde duga u Gradu? Da li se presipalo iz državnog i gradskog u njegovo u svih deset traka? Đilas treba da odgovori zašto je 2012, u vreme dok je on bio vlast i predsednik Izvršnog odbora DS,  budžet Srbije iznosio 7 milijardi evra,od čega milijardu deficita, a 2020 budžet je 11 milijardi - piše Rističević.

U istoj državi sa manjim brojem ljudi ova vlast skupi 4 milijarde više bez milijarde deficita, pa je opravdano pitanje za njega, Tadića, Jeremića, Borka, Dušana Petrovića, Veselinovića, Lutovca, gde su se dele i ko je delio tih pet milijardi evra?!, upitao je Rističević.

Dok Đilas priča o platama od hiljadu evra za šest meseci, dok se prisećamo da su, dok je vladao, bile tri puta manje ostaje da konstatujemo da Đilasova obećanja nisu prazna obećanja, već su ispunjena masnim lažima, zaključio je on.

#Dragan Đilas

#Marijan Rističević

'