AKTUELNO

Nakon najnovijih pretnji predsedniku Aleksandru Vučiću postavlja se pitanje da li su ljudi koji to rade normalni i da li je želja za vlašću toliko velika i jaka da se neće prezati ni da se okrvave ruke, rekao je šef odborničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković.

- Poslednje pretnje Vesne Pešić, nisu ništa više od nastavka morbidne i bolesne kampanje Đilasa, Jeremića, Obradovića i ostalih, koji svesni da su nesposobni i da ih narod neće, pozivaju na ubistvo, jer kada ne možeš rezultatima, radom, poštenjem, pa ni lažima i izmišljenim aferama, da pobediš Aleksandra Vučića onda jedinu šansu vidiš, ako njega više nema - kazao je Mirković.

Mirković je ocenio da je neverovatno da se pretnje nastavljaju i nakon više ponovljenih pretnji, snajpera, dugih cevi i vešala, i kako je ocenio "krajnje je vreme da se takvim stvarima stane na put".

- Srbija je zemlja u kojoj svako može da kritikuje i kaže sve što mu padne na pamet, što se više puta videlo u suludim pretnjama i izjavama predstavnika SzS-a, ali ovo prevazilazi sve granice.Još jednom pozivam sve predstavnike političkog života u Srbiji da se takmiče programima, idejama, postignutim rezultatima do sada i da na izborima izmere svoju podršku u narodu, a državne institucije da reaguju na ovo, po svemu sudeći, učestalu pojavu - rekao je Mirković.

Kako kaže, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će i "na ove pretnje, kao i sve do sada, odgovoriti osmehom i još jačim radom i boljim rezultatima, jer za njega i sve nas u SNS-u Srbija i njeni građani su uvek na prvom mestu i jedini su prioritet".

#Aleksandar Mirković

#SNS

#Vesna Pešić

'